weebly reliable statistics
Nouafel de Jong - Moordzaken.com
Nouafel de Jong

Uit Moordzaken.com

Ga naar: navigatie, zoeken
NouafeldeJong.jpg
 
Nouafel de Jong
Leeftijd 3 jaar
Datum 27 maart 2011
Moordplaats Utrecht
Moordwijze Geweld
Status Onopgelost

Op zondag 27 maart 2011 wordt de 3-jarige Nouafel de Jong door zijn moeder Samantha naar het ziekenhuis gebracht. Het jongetje overleed nog dezelfde dag. Onderzoek wijst uit dat Nouafel geen natuurlijke dood is gestorven.Verdachte

De moeder van Nouafel en zijn stiefvader, de dan 27-jarige Younass A. worden aangehouden. Beiden zitten nog steeds vast.


Links


Vrijspraak

Rechtbank Utrecht , 27 september 2012


De rechtbank concludeert naar feiten en omstandigheden dat [N] is overleden ten gevolge van heftig (op de buik uitgeoefend) geweld, toegebracht door menselijk handelen.

Ondanks uitvoerig onderzoek en uitvoerige bevraging van deskundigen ter zitting heeft het forensisch onderzoek en het onderzoek ter terechtzitting geen enkele aanwijzing opgeleverd omtrent de identiteit, de sekse of eigenschappen van degene of degenen die voormeld geweld op [N] heeft of hebben uitgeoefend.


Zowel moeder als stiefvader worden wel veroordeeld voor mishandeling. Zij kunnen echter niet vaststellen wie van hen het fatale letsel bij Nouafel heeft veroorzaakt.

De keus was aan ons om deze zaak op "Gesloten" of "Onopgelost" te zetten. Wij hebben gekozen voor het laatste voor nu. Mogelijk komt er nog een hoger beroep.