weebly reliable statistics
Matthias Veenstra - Moordzaken.com
Matthias Veenstra

Uit Moordzaken.com

Ga naar: navigatie, zoeken
MathiasVeenstra.jpg
 
Matthias Veenstra
Leeftijd 2 jaar
Datum 12 augustus 2009
Moordplaats Dorst
Moordwijze Vergiftiging
Status Zaak gesloten

De politie heeft vrijdagavond 14 augustus 2009 in een woning in Dorst de stoffelijke overschotten gevonden van een vrouw en een jong kind. Het blijkt te gaan om de 39-jarige Nancy van den Eynde en haar 2-jarig zoontje Matthias Veenstra.

De woning staat aan de rand van een bos. Een bekende van de vrouw had een tijd niks van haar vernomen. Zij waarschuwde de politie, die de lichamen vond. De lichamen lagen al twee dagen in de woning.


Familiedrama

Nancy en haar tweejarige zoontje Matthias zijn om het leven gekomen na het drinken van een glas cola waarin Nancy een overdosis morfine had gedaan. Dat heeft de stiefdochter van Nancy gisteren bevestigd tegenover De Telegraaf. De twee werden vrijdagavond door de politie gevonden in de woning aan de Wethouder van Dijklaan te Dorst.

De reden van de wanhoopsdaad is volgens stiefdochter Lieneke heel duidelijk: omdat haar vader Wiemer Veenstra (53) onlangs aan kanker overleed en Nancy het verdriet niet kon verwerken. In haar afscheidsbrief schreef Nancy dat niemand dit door kon hebben omdat ze een kei was in het verbergen van haar verdriet.


Links

Online Condoleance Register Mathias Veenstra