Gerrie van Erp

Uit Moordzaken

Ga naar: navigatie, zoeken
Gerrie
Naam slachtoffer   Gerrie van Erp 
Leeftijd  72 jaar  
Datum  29 april 2007 
Moordplaats  Best 
Status  Onopgelost 


Gerrie van Erp

Op 29 april 2007 rijdt de 73-jarige Bert samen met zijn 72-jarige vrouw Gerrie van Erp richting huis, na het communiefeest van een kleinkind te hebben bezocht. Rond 23:30 uur die avond rijden zij over de Sonseweg te Best, wanneer plotseling een steen door hun autoruit wordt gesmeten. Bert raakt gewond en verliest de macht over het stuur, waardoor de auto tegen een boom botst. Bert kan nog uit de auto worden gered, voor Gerrie komt alle hulp te laat.


Vragen politie

  • Wie is zondagavond 29 april 2007, de dag dat PSV landskampioen werd en de dag vóór Koninginnedag, mogelijk getuige geweest van het stenengooien in het Brabantse Son en Breugel, Best en/of Son?
  • Wie heeft in de omgeving van Son en Breugel mogelijk gezien dat bepaalde personen straatklinkers gepakt hebben en die in hun auto hebben meegenomen?
  • Wie weet wie de bestuurders van de twee auto's zijn die zondagavond 29 april voorbij het tankstation op de Eindhovenseweg in Son reden?
  • Wie heeft in het algemeen informatie over het stenengooien waarbij op 29 april een 72-jarige vrouw op slag werd gedood?


Politie Best: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)


Beeldmateriaal

Opsporing Verzocht - 2 mei 2007


Oproep Jolanda van Erp, dochter van Gerrie en Bert




Teruggeplaatst van "/Gerrie_van_Erp"