Ufuk Kayakusu

Uit Moordzaken

Ga naar: navigatie, zoeken
Ufuk
Naam slachtoffer   Ufuk Kayakusu 
Leeftijd  28 jaar  
Datum  12 augustus 2009 
Moordplaats  Amsterdam 
Status  Onopgelost 


Ufuk Kayakusu

De 28-jarige Ufuk Kayakuse is van Turkse afkomst en woont in de Henric van Veldekehof in de Amsterdamse wijk Geuzenveld met zijn vrouw en 3 kinderen.

Op woensdag 12 augustus 2009 zullen Ufuk's vrouw en kinderen op Schiphol landen. Ufuk zal ze ophalen. Tegen 16.00 uur doen Ufuk en zijn vriend samen een boodschap bij de Vomar aan het Lambertus Zijlplein in Amsterdam, niet ver van het huis van Ufuk vandaan. Ufuk maakt een ontspannen indruk.

Rond 18.30 uur, als Ufuk's vriend shoarma gaat halen. Als de vriend tegen 19.00 uur weer terugkomt, is Ufuk opeens in een totaal andere stemming. Hij lijkt nerveus. De vriend is verbaasd: ze zouden samen Ufuk's vrouw en kinderen van Schiphol halen. Maar Ufuk is zeer beslist, hij wil dat de vriend vertrekt.

Om 20.15 uur die woensdag 12 augustus is het vliegtuig van Ufuks vrouw geland. Ze staat buiten met de kinderen te wachten op Ufuk. Alleen: hij is er niet en dat is niets voor hem. Als het tegen 22.00 uur nog steeds niet gelukt is Ufuk te pakken te krijgen, belt de vrouw een familielid, dat hen vervolgens ophaalt. Met een naar voorgevoel haast Ufuks vrouw zich de auto uit zodra ze rond 23.00 uur de Henric van Veldekehof in komen rijden. Ze heeft niet in de gaten dat haar 9-jarige zoon met haar mee naar binnen gaat. Beiden kijken ze rond en zien dan tegelijkertijd iets waarvan ze erg schrikken: in een hoek van de kamer ligt Ufuk op de grond in een grote plas bloed en het is gelijk duidelijk dat Ufuk Kayakusu niet meer leeft.


Vragen politie

  • Wie heeft woensdag 12 augustus, tussen 18.30-23.00 uur, iets gezien/gehoord in de Amsterdamse wijk Geuzenveld bij of in het huis van Ufuk Kayakusu in de Henric van Veldekehof, dat met zijn dood te maken kan hebben?
  • Wie heeft in de dagen vóór en/of na 12 augustus iets gezien/gehoord heeft dat met Ufuk's dood te maken kan hebben?
  • Wie heeft in het algemeen informatie over wat in die dagen opviel of afweek van de normale situatie in de buurt van Ufuk en van zijn huis in de Henric van Veldekehof?


Politie Amsterdam-Amstelland: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)

Teruggeplaatst van "/Ufuk_Kayakusu"