weebly reliable statistics
Stefanie Blijd - Moordzaken.com
Stefanie Blijd

Uit Moordzaken.com

Ga naar: navigatie, zoeken
StefanieBlijd.jpg
 
Stefanie Blijd
Leeftijd 28 jaar
Vermist sinds 14 februari 2011
Woonplaats Amsterdam

Sinds maandag 14 februari 2011 wordt de 28-jarige Stefanie Blijd vermist. Er wordt niet uitgesloten dat Stefanie slachtoffer is van een misdrijf.

Op Valentijnsdag is zij vertrokken vanuit haar huis aan de 1e Jacob van Campenstraat in de Amsterdamse wijk De Pijp. Stefanie was verslaafd aan harddrugs en zij zou naar het Weesperplein in Amsterdam gaan om methadon te halen. Daarna zou zij naar een vriend in de Bijlmer gaan. Daar is zij echter nooit aangekomen.

Totaal tegen haar gewoonte in, is ze weggegaan zónder persoonlijke spullen, zoals mobiele telefoon, paspoort of bankpas, wat zeer verontrustend is. Ze bezocht een paar keer per week AMOC, een inloophuis voor verslaafden en daklozen aan de Stadhouderskade. Maar daar is ze sinds 14 februari ook niet meer gezien. Zij heeft die maandag nog contact gehad met haar moeder die in Amsterdam woont, maar sinds die tijd niet meer. En dat is voor haar doen zeer ongebruikelijk. Ook haar moeder kon in de dagen erna geen contact meer met Stefanie krijgen.


Vragen Politie

  • Wie weet er waar Stefanie is of wat er met haar is gebeurd?
  • Wie heeft Stefanie gezien op de dag van haar verdwijning op maandag 14 februari 2011 of in de dagen erna?
  • Wie bezoekt regelmatig inloophuis AMOC aan de Stadhouderskade in Amsterdam en heeft meer informatie over de verdwijning van Stefanie?
  • Wie heeft er over het algemeen informatie over de verdwijning van Stefanie?


Politie Amsterdam-Amstelland: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)