weebly reliable statistics
Sandra Suarez Rincón - Moordzaken
Sandra Suarez Rincón

Uit Moordzaken

Ga naar: navigatie, zoeken
SandraSuarezRincón.jpg
 
Sandra Suarez Rincón
Leeftijd 32 jaar
Datum 27 januari 2005
Moordplaats Amsterdam
Moordwijze Schietwapen
Status Onopgelost

Donderdag 27 januari 2005, rond 12.30 uur, wil de Colombiaan Frandy Briggs Sanchez naar een afspraak bij het Amstel station in Amsterdam. Omdat hij niet zo goed Nederlands spreekt, vraagt hij een vriendin of zij een taxi wil bellen. Onderweg naar het Amstel station verandert Frandy de bestemming. Hij wil ineens naar het VU-ziekenhuis.

Frandy werd door de taxichauffeur op donderdag 27 januari om 12.36 uur afgezet bij de ingang van het VU-ziekenhuis aan de Boelelaan. Wat hij toen heeft gedaan is onbekend. Hij droeg die dag een blauw jack.

Een vriendin probeert de hele middag Frandy en zijn vriendin Sandra Suarez Rincón te bellen. Als dat niet lukt gaat zij om 21.45 uur poolshoogte nemen en treft beiden dood in hun huis aan.

De 27-jarige Frandy en de 32-jarige Sandra zijn beiden in Colombia geboren. Ze vertelden uit Venezuela te komen en hadden elkaar een paar jaar geleden in Spanje ontmoet. Ze woonden een paar jaar in Nederland en het laatst op de Bolestein in Amsterdam. Sandra had een dochter van 4 uit een eerdere relatie. De GSM's van de slachtoffers zijn door de dader(s) meegenomen. Deze zijn donderdag 27 januari, rond 20.45 uur, teruggevonden in een plastic zak bij een bankje op de Rooseveltlaan in Utrecht, langs het Amsterdam-Rijnkanaal ter hoogte van de Meernbrug. Frandy en Sandra hadden een groene Volkswagen Golf TDI (kenteken 48-HJ-TX). Vrijdag 4 februari 2005 is de auto teruggevonden op de Hoornseweg in Zwaag.


Vragen politie

  • Wie heeft donderdag 27 januari 2005, in de middag- of avonduren, iets gezien in de omgeving van het huis van de slachtoffers aan de Bolestein 61 in Amsterdam-Buitenveldert, dat met deze liquidatie te maken kan hebben?
  • Wie heeft meer informatie over Frandy Briggs Sanchez en Sandra Suarez Rincón of heeft ze voor donderdag 27 januari nog gezien of gesproken?
  • Wie heeft Frandy Briggs Sanchez donderdag 27 januari, rond 12.36 uur, gezien bij de ingang van het VU ziekenhuis aan de Boelelaan in Amsterdam?
  • Wie heeft de auto van de slachtoffers tussen donderdag 27 januari (12.30 uur) en vrijdag 4 februari de groene Golf TDI (kenteken 48-HJ-TX) gezien?
  • Wie heeft donderdag 27 januari gezien dat de GSM's in Utrecht op het bankje aan de Rooseveltlaan werden neergelegd?


Politie Amsterdam: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)