Samir Mosa

Uit Moordzaken

Ga naar: navigatie, zoeken
Samir
Naam slachtoffer   Samir Mosa 
Leeftijd  55 jaar  
Datum  20 oktober 2009 
Moordplaats  Callantsoog  
Status  Onopgelost 


Samir Mosa

Samir Mosa is die avond rond 22.25 uur nog aanwezig in zijn restaurant “De Visserman” in Callantsoog, samen met 3 medewerkers, zijn volwassen dochter en 9-jarig zoontje. Omstreeks dat tijdstip stappen drie gemaskerde mannen het restaurant binnen en bedreigen de medewerkers en de kinderen met vuurwapens. Eén van hen gaat naar het kantoortje waar Samir bezig is met de administratie. Wat zich precies in het kantoortje heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Maar buiten het zicht van de anderen in het restaurant heeft de overvaller zijn vuurwapen gebruikt en Samir gedood. De drie overvallers vluchten vervolgens met onbekende buit.


Signalement daders

Het gaat om 3 overvallers, mogelijk hebben ze hulp gehad van een vierde man. Alle drie de daders hebben een lichtgetint uiterlijk, zijn rond de 20 jaar oud en tussen de 1.70 en 1.90 meter lang. Ze droegen die dinsdag 20 oktober donkere kleren, hadden tijdens de overval capuchons op en donkere sjaals voor hun gezicht en ze hadden vuurwapens en een tas bij zich.


Vragen politie

  • Wie herkent de daders aan de hand van het signalement?
  • Wie heeft de daders die dinsdagavond 20 oktober in Callantsoog gezien? Op het moment van de overval keken veel mensen naar de wedstrijd AZ-Arsenal, maar hopelijk is iemand toch iets opgevallen zo rond de 93ste minuut, ongeveer op het moment dat AZ de gelijkmaker scoorde.
  • Wie heeft iets gezien of gehoord dat met de overval te maken kan hebben?
  • Wie heeft in het algemeen informatie over deze overval en heeft hierover nog niet met de politie gesproken?


Politie Noord-Holland Noord: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)


Teruggeplaatst van "/Samir_Mosa"