Recep Demirors

Uit Moordzaken

Ga naar: navigatie, zoeken
Recep Demirors
Naam slachtoffer   Recep Demirors 
Leeftijd  51 jaar  
Datum  29 maart 2009 
Moordplaats  Amsterdam 
Status  Onopgelost 


Recep Demirors

Op zondag 29 maart werd de 51-jarige Recep Demirors dood gevonden in zijn woning aan de Lutmastraat in Amsterdam.

Op de bewuste zondag 29 maart werd de Turkse Recep Demirors dood gevonden door één van zijn onderhuurders. De schok was groot, ook in de buurt. Het slachtoffer bleek met geweld om het leven te zijn gekomen. Hij was overigens geen bekende van de politie.


Rond half 4 's middags is een bekende van het slachtoffer op bezoek zijn geweest. Dit vertelde de echtgenote van het slachtoffer, die in Turkije woont. Recep vertelde haar helaas niet wie, maar het slachtoffer had haar nog wel laten weten dat hij brood aan het bakken was vanwege het bezoek. Niet veel later, rond 5 uur werd Recep dus dood aangetroffen door een huisgenoot.

De eerste vrouw van Recep was overleden en hij was hertrouwd. Zijn nieuwe echtgenote woonde nog in Turkije omdat het echtpaar te weinig geld had om haar over te laten komen. Dat is ook de reden geweest voor Recep om kamers te verhuren van zijn appartement. Dit waren meestal Turkse mannen. De politie is op zoek naar mensen die in de afgelopen 3 jaar een kamer hebben gehuurd van Recep.


De dader

Het gaat om een getinte man waarschijnlijk van Noord Afrikaanse afkomst. Hij is tussen de 30 en 40 jaar oud, heeft een normaal postuur, en is niet zo lang. Hij heeft kort zwart haar en hij droeg de dag van het bezoek een donkere korte jas en een donkere trainingsbroek.Vragen politie

  • Heeft u de afgelopen 3 jaar gewoond op de Lutmastraat 203 1 hoog?
  • Weet u wie de persoon is geweest die Recep Demirors op zondag 29 maart nog heeft bezocht?


Politie Amsterdam: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)

Teruggeplaatst van "/Recep_Demirors"