weebly reliable statistics
Monika Tanova - Moordzaken.com
Monika Tanova

Uit Moordzaken.com

Ga naar: navigatie, zoeken
MonikaTanova.jpg
 
Monika Tanova
Leeftijd 25 jaar
Vermist sinds 30 december 2010
Woonplaats Rotterdam

Sinds donderdag 30 december 2010 wordt in Rotterdam de 25-jarige Monika Tanova vermist. De laatst beelden van haar op de dag dat ze verdween zijn van donderdag 30 december. Rond 09.00 uur loopt Monika uit metrostation Slinge in Rotterdam; gaat door de poortjes heen en slaat rechtsaf de richting van de Groene Kruisweg in. Hierna is Monika door niemand meer gezien. Die ochtend heeft Monika in de directe omgeving van de Aldi nog gebeld met haar nichtje. Onduidelijk is echter of ze wel bij de supermarkt is aangekomen en dus ook of ze de Zelfkrant daar heeft verkocht die 30e december. Waarschijnlijk is Monika rond 11.00 uur nog bij iemand thuis gaan schoonmaken. Want vanaf dat moment geeft haar telefoon een signaal af op een paal op het dak van een flat aan de Scherpenhoek in de wijk Zuidwijk zo'n anderhalve kilometer van Plein 1953 vandaan. Om precies 14.48 uur die middag krijgt Monika een sms'je en is haar telefoon nog in de omgeving van de Scherpenhoek. Maar we weten niet of Monika toen nog bij haar telefoon was.Vragen Politie

  • Wie weet waar de 25-jarige Monika Tanova op dit moment is?
  • Heeft iemand informatie of ze die donderdag 30 december 2010 wel bij de Aldi is aangekomen nadat ze uit de metrostation Slinge stapte ?
  • Wie heeft gezien dat ze daar mogelijk door iemand is aangesproken of mogelijk in een auto is gestapt? Getuigen die al met de politie hebben gesproken hoeven zich niet opnieuw te melden.
  • Wie weet bij wie Monika die donderdag heeft schoongemaakt?
  • Wie weet bij wie Monika wellicht nog meer schoonmaakte en/of weet of ze nog ander werk deed?


Politie Rotterdam-Rijnmond: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)