Marcel Peerdeman

Uit Moordzaken

Ga naar: navigatie, zoeken
Marcel
Naam slachtoffer   Marcel Peerdeman 
Leeftijd  39 jaar  
Datum  8 februari 2008 
Moordplaats  Alkmaar 
Status  Onopgelost 


Marcel Peerdeman

Marcel Peerdeman was een echte vaderfiguur voor zijn zoon en stiefzoon. Hij was een voormalig kickbokser en veelvuldig bezoeker van de sportschool. Ook was hij regelmatig gast tijdens freefightgala's. De geboren Alkmaarder ging sinds een paar jaar door het leven als Marcel Peerdeman. Vroeger droeg hij de achternaam Holkamp, maar later nam hij de achternaam van zijn moeder aan.


Op vrijdagavond 8 februari 2008, rond 21.30 uur, wordt de 39-jarige Marcel uit Alkmaar levenloos in zijn zwarte BMW aangetroffen. Hij is door zijn hoofd geschoten. De BMW uit de 5-serie staat op dat moment op een parkeerplaats langs de flats aan de Muiderwaard in Alkmaar. Een half uur eerder, rond 21.00 uur is hij nog bij zijn vriendin langs geweest in Heerhugowaard. Daarna had hij een afspraak.Tips

Vragen politie

- Wie zijn de getuigen die mogelijke belangrijke informatie hebben over de dood van Marcel Peerdeman/Holkamp? - Wie weet waar Marcel die vrijdagmiddag- en avond verbleef? - Met wie had Marcel die vrijdagavond 8 februari een afspraak? - Wie heeft in het algemeen informatie over de dood van Marcel Peerdeman/Holkamp en heeft hierover nog niet met de politie gesproken?


Politie Alkmaar: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)


Teruggeplaatst van "/Marcel_Peerdeman"