Johnny Neslo

Uit Moordzaken

Ga naar: navigatie, zoeken
Johnny
Naam slachtoffer   Johnny Neslo 
Leeftijd  36 jaar  
Datum  30 december 2009 
Moordplaats  Alkmaar 
Status  Onopgelost 


Johnny Neslo

Op woensdagavond 30 december 2009 wordt de 36-jarige Johnny Neslo voor zijn woning in de Cataloniëstraat te Alkmaar van dichtbij door zijn hoofd geschoten. Hij overlijdt ter plekke. Zijn vrouw en kinderen zijn op de avond van de schietpartij thuis, en vinden hun vader levenloos in de sneeuw.


Dader

Een blanke man; tussen de 25 en 30 jaar oud; ongeveer 1.70 meter lang en hij had een donkere stoppelbaard. Hij droeg die woensdagavond 30 december een donkere korte jas, model bomberjack en een donkerkleurige wollen muts en de man sprak zo goed als accentloos Nederlands.


Vragen politie

  • Wie (her)kent de schutter aan de hand van het gegeven signalement?
  • Wie heeft woensdag 30 december 2009, rond 21.00 uur, iets in de omgeving van de Cataloniëstraat in Alkmaar gezien dat mogelijk met deze moord te maken heeft?
  • Wie heeft in de dagen voor de moord mogelijk al iets verdachts gezien in de Cataloniëstraat en/of het Oudorperdijkje in Alkmaar?
  • Wie heeft informatie over het mogelijke motief van deze moord of heeft meer informatie over het leven en de contacten van Johnny Neslo en heeft hierover nog niet met de politie gesproken?
  • Wie heeft in het algemeen informatie over deze moord in Alkmaar?


Politie Alkmaar: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)


Teruggeplaatst van "/Johnny_Neslo"