weebly reliable statistics
Jannie de Kruys-Deen - Moordzaken.com
Jannie de Kruys-Deen

Uit Moordzaken.com

Ga naar: navigatie, zoeken
Jannie de Kruys-Deen.jpg
 
Jannie de Kruys-Deen
Leeftijd 88 jaar
Datum 16 juni 2009
Moordplaats Meppel
Moordwijze Onbekend
Status Onopgelost

Op dinsdag 16 juni wordt de 88-jarige Jannie de Kruys-Deen dood aangetroffen in haar kamer in een zorgcentrum in Meppel. Ze is vermoord door een insluiper die door de dienstdoende verpleegsters rond 03.30 uur wordt betrapt in haar kamer. De dader staat op dat moment in het raamkozijn en slaat op de vlucht. De politie houdt er rekening mee dat de dader een zedenmisdrijf wilde plegen, aangezien het slachtoffer gedeeltelijk ontkleed is gevonden en met tape vastgebonden was.

Vragen Politie

  • Wie heeft gezien dat iemand zich in de buurt van de vindplaats van de fiets bij zorgcentrum ABC De Stouwe in Meppel heeft opgehouden in de nacht van 15 of 16 juni of de dagen ervoor?
  • Wie is in de ochtend van dinsdag 16 juni, tussen 24.00 uur en 06.00 uur, in de buurt van de Reestlaan of het station in Meppel iets opgevallen?
  • Wie heeft in het algemeen informatie over deze zaak en heeft hierover nog niet met de politie gesproken?

Politie Drenthe: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)

Verdachte

Op 2 januari 2013 meldt het RTL-Nieuws dat er een "100% DNA-match" is gevonden. Een man die was veroordeeld voor het mishandelen van twee agenten moest door die veroordeling DNA afstaan. De man is aangehouden.