weebly reliable statistics
Ervin Kondi - Moordzaken.com
Ervin Kondi

Uit Moordzaken.com

Ga naar: navigatie, zoeken
ErvinKondi.jpg
 
Ervin Kondi
Leeftijd 28 jaar
Datum 10 juni 2009
Moordplaats Amsterdam
Moordwijze Onbekend
Status Onopgelost


Op 10 juni is een gruwelijke vondst gedaan in een woning aan de Prinsengracht in Amsterdam. Na een telefoontje trof de politie daar twee dode mannen aan. Het waren twee Albanese neven van nog geen dertig. Ze kwamen door misdrijf om het leven en veel meer is er niet bekend, dus er zijn vragen te over.


De beide neven woonden al vanaf februari in deze woning aan de Prinsengracht op de 3e etage van nummer 381 en dat is niet ver van de Westertoren. Woensdagmiddag 10 juni rond vier uur kreeg de politie een alarmerend telefoontje binnen en namen agenten poolshoogte bij de woning. De vondst van de twee doden leidde tot een uitgebreid politieonderzoek. Sectie op de aangetroffen lichamen wees voor beide mannen een onnatuurlijke dood uit.

Het zijn geen onbekenden van de politie, maar daar kan ze in het belang van het onderzoek geen verdere mededelingen over doen. Het gaat dus om de 28-jarige Ervin Kondi en de 25-jarige Gerti Kondi die sinds februari op de Prinsengracht woonden. Eén van de slachtoffers, heeft op zondagavond 7 juni, drie dagen voor de vondst, telefoonkaarten gekocht bij de Albert Heijn aan de Elandsgracht. De politie vermoedt dat hij daarna naar de woning is gegaan. Wat er in de periode tussen 7 en 10 juni is gebeurd, is eigenlijk onbekendVragen politie

  • Wie kent de mannen?
  • Wie weet waar ze mee bezig waren?
  • Wie heeft er tussen 7 en 10 juni opvallende zaken gezien rondom dit pand?


Politie Amsterdam: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)