weebly reliable statistics
August Adjoeba - Moordzaken.com
August Adjoeba

Uit Moordzaken.com

Ga naar: navigatie, zoeken
AugustAdjoeba.jpg
 
August Adjoeba
Leeftijd 34 jaar
Datum 11 augustus 2008
Moordplaats Amsterdam
Moordwijze Schietwapen
Status Onopgelost


August Adjoeba verlaat op 11 augustus 2008 rond 10.00 uur de flat van zijn vriendin aan de A.J. Ernststraat te Amsterdam om naar de sportschool te gaan. Onderaan de trap komen twee mannen onder een poortje vandaan en ze schieten op Adjoeba. Er is zeker 30 keer geschoten en een aantal kogels raken zijn lichaam, waardoor August komt te overlijden.

August Adjoeba was een bekende van de politie, maar ook in het criminele circuit. Hij woonde afwisselend in Nederland en Suriname en reisde vaak op en neer.


Daders

De daders zijn er vervolgens in een grijze Volkswagen Golf vandoor gegaan via de A10 Noord naar een parkeerplaats bij voetbalvereniging Voorland in de Watergraafsmeer. Daar hebben ze de auto in brand gestoken en een deel van de Volkswagen is in vlammen opgegaan. Vanaf die parkeerplaats is niet bekend waarheen de drie mannen zijn gevlucht.


Vragen politie

  • Wie heeft maandagochtend 11 augustus 2008, rond 10.00 uur, iets bij of in de omgeving van de AJ Ernststraat in Amsterdam gezien dat met deze liquidatie te maken kan hebben?
  • Wie heeft de grijze Volkswagen Golf in de periode voor de liquidatie van eind 2006 tot 11 augustus 2008 zien rondrijden?
  • Welke pomphouder kan zich herinneren dat iemand met een grijze VW Golf zowel diesel als benzine tankte?
  • Wie was er maandagochtend 2 augustus op de parkeerplaats bij voetbalvereniging Voorland?
  • Wie heeft in het algemeen informatie over deze liquidatie en heeft hierover nog niet met de politie gesproken?Politie Amsterdam: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)