Michael Karel de Vrieze

Uit Moordzaken

Ga naar: navigatie, zoeken
Michael
Naam slachtoffer   Michael Karel de Vrieze 
Leeftijd  45 jaar  
Vermist sinds  10 april 2010 
Woonplaats  Burum 
Status  In onderzoek 


Michael Karel de Vrieze

Sinds zaterdag 10 april 2010 is niks meer van 45-jarige Michael Karel de Vrieze vernomen. De politie sluit een misdrijf niet uit.

Op zaterdag 24 april 2010 werd er bij de politie gemeld dat de heer De Vrieze sinds zaterdag 10 april niet meer was gezien. Ondanks zijn passie voor het schaken was hij de laatste tijd niet komen op dagen bij zijn schaakvereniging en had hij zich niet afgemeld voor een schaakwedstrijd op 17 april in Groningen. Daarnaast hadden zijn familie en vrienden al weken niets meer van hem gehoord of gezien. Op zaterdag 24 april 2010 werd er bij de politie gemeld dat de heer De Vrieze sinds zaterdag 10 april niet meer was gezien. Ondanks zijn passie voor het schaken was hij de laatste tijd niet komen op dagen bij zijn schaakvereniging en had hij zich niet afgemeld voor een schaakwedstrijd op 17 april in Groningen. Daarnaast hadden zijn familie en vrienden al weken niets meer van hem gehoord of gezien.

Na de controle van zijn bankrekening bleek dat er op 16 april nog gepind is met zijn bankpas bij een geldautomaat in het centrum van de stad Groningen. Ook zijn auto werd gevonden in stad Groningen, maar van Michael geen spoor.
Vragen Politie

  • Wie weet waar de 45-jarige Michael Karel de Vrieze zich op dit moment bevindt?
  • Wie heeft Michael Karel de Vrieze nog gezien na 10 april 2010?


Politie Politie Fryslân: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)


Teruggeplaatst van "/Michael_Karel_de_Vrieze"