weebly reliable statistics
Abdelmounaim Aulad El Faddil - Moordzaken
Abdelmounaim Aulad El Faddil

Uit Moordzaken

(Doorverwezen vanaf Abelmounaim Aulad El Faddil)
Ga naar: navigatie, zoeken
Abelmounaim Aulad El Faddil.jpg
 
Abdelmounaim Aulad El Faddil
Leeftijd 25 jaar
Datum 4 oktober 2009
Moordplaats Amsterdam
Moordwijze Schietwapen
Status Onopgelost

Op zondag 4 oktober 2009 stapt de 25-jarige Abdelmounaim Aulad El Faddil omstreeks 23:30 uur uit zijn auto op de Dirk Sonoystraat te Amsterdam, als er iemand op hem afloopt en hem van dichtbij wordt neergeschoten. Abdelmounaim overlijdt ter plaatse aan zijn verwondingen.


De dader

Over de schutter is nog niet veel bekend, alleen dat het een man is geweest die tussen de 20 en 30 jaar oud moet zijn geweest en rond de 1.85 meter lang. Hij droeg op 4 oktober 2009 donkere kleding en een petje of capuchon.

De politie vermoedt dat de reden van Abdels liquidatie weleens een gestolen partij drugs zou kunnen zijn geweest. Uit onderzoek blijkt dat Abdel mogelijk 1,5 jaar voor zijn dood, op dinsdag 6 of donderdag 8 mei 2008, samen met anderen de drugs weggenomen zou hebben vanuit een leegstaand appartement aan de Nicolaas Ruychaverstraat in Amsterdam. Wellicht zijn de eigenaren van de weggenomen cocaïne erachter gekomen dat Abdel mogelijk bij de diefstal betrokken zou zijn geweest.


Vragen politie

  • Wie kan meer over de schutter vertellen?
  • Wie heeft meer informatie over de diefstal van de cocaïne uit het appartement aan de Nicolaas Ruychaverstraat in Amsterdam?
  • Wie herkent zichzelf in de getuigenoproepen of kent mogelijk één van de getuigen, doordat hij/zij hierover gesproken heeft?
  • Wie heeft in het algemeen informatie over deze zaak en heeft hierover tot nu toe nog niet met de politie over kunnen of durven praten?


Politie Amsterdam-Amstelland: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)